Start Verksamhet Mötestider Ungdom Häftessekt.
Stämplar D-län Frimärkets Dag Jubileum Styrelse Kontakt
Mässor Samlar Historik Länkar Arkiv

Arkiv 2022

Här finns material som publicerats på första sidan under 2022.

Höstens mötesverksamhet startar!

Publicerad: 2022-08-18

Sommaren börjar lida mot sitt slut och hösten är snart här. Och det är äntligen dags att dra igång mötesverksamheten igen med huvudförenings mötesstart torsdag den 25 augusti och häftessektionens första träff den 1 september.

Förhoppningsvis kommer höstens möten att bli lika välbesökta som tidigare med frimärken och frimärksträffar som fasta punkter i tillvaron.

Välkommen till höstens möten i klubblokalen på Alstigen 10 i Oxelösund.
Höstens Mötestider hittar du här.

Sommaruppehåll

Publicerad: 2022-05-07

Vårens sista aktiviteten blev mötet den 5:e maj. Vi önskar alla medlemmar en skön och trevlig sommar . Välkomna med nya friska krafter till höstens verksamhet, som startar den 25:e augusti.
Höstens Mötestider hittar du här.

Årsmöte 2022

Publicerad: 2022-03-14

Årsmötet genomfördes planenligt den 10:e mars. Som vanligt en lugn tillställning där styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna året och ledamöter och övriga funktionärer valdes helt enligt valberedningens förslag.
Lista över ledamöter/funktionärer (PDF)

Årsmötet flyttat till den 10:e mars 2022

Publicerad: 2022-02-11

Vid föreningens första möte för året den 10 februari, efter nedstängning p.g.a. Covid, beslutades att årsmötet flyttas till torsdagen den 10:e mars. Årsmötet hålls i klubblokalen med början klockan 18.30.

Mötesverksamheten uppstartad

Publicerad: 2022-02-11

I och med borttagandet av restriktioner har klubbens mötesverksamhet återupptagits och det första mötet för året genomfördes den 10 februari.

Mötesverksamheten återupptas

Publicerad: 2022-02-05

Glädjande nog så kommer restriktionerna att lättas väsentligt nästa vecka vilket betyder att vi återupptar vår ordinarie mötesverksamhet. Nästa mötestillfälle blir alltså nu på torsdag den 10/2 och observera den nya tiden 18:30.

Inställt klubbmöte

Publicerad: 2022-01-11

Ja, då var vi där igen! Med tanke på smittspridningsläget och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer vi att ställa in kommande möten tills dess att myndigheternas råd lindras såpass att vi ånyo kan ses. Förhoppningsvis blir det ett kortare avbrott denna gång med tanke på att en tredje dos vaccin håller på att rullas ut och att vaccinet generellt hjälper de allra flesta från allvarlig sjukdom.

Arkiv -huvudsida.