Oxelösunds Filatelistförening
Start Verksamhet Mötestider Ungdom Häftessekt.
Stämplar D-län Frimärkets Dag Jubileum Styrelse Kontakt
Mässor Samlar Historik Länkar Arkiv

Verksamhet

Föreningen har sin klubblokal på Alstigen 10 i Oxelösund.

Under säsongen har vi regelbundna träffar i klubblokalen. Huvudföreningen, häftes- och ungdomssektionerna träffas varannan vecka och har nio träffar vardera per säsong. Datum och tider för säsongens möten hittar du här.

Föreningens möten inleds med sammanträdesförhandlingar i stormötesform och rapporter från dem som har någon information som berör föreningen. Därefter förekommer ofta kortare föredrag med filatelistisk anknytning följt av gemensamt kaffe. Sedan vidtar cirkulation av urvalshäften, en mindre tillfällighetsauktion och avslutningsvis, för de som har lust, frimärksbingo med många värdefulla vinster.

Huvudföreningen har sina möten på torsdagar jämna veckor.

Ungdomssektionen har sina möten förlagd till måndagar. Du kan läsa mera om deras verksamhet här.

Häftessektionen har sina möten på torsdagar ojämna veckor och du kan läsa om deras verksamhet här.

I klubblokalen finns ett bibliotek med litteratur och kataloger som får lånas kostnadsfritt av medlemmarna. Här finns också ett materialförråd där medlemmarna kan köpa insticksböcker, fastsättare och andra frimärksutensilier till rabatterade priser.


karta

Alstigen, där klubblokalen ligger, är en mindre gata i Nedre Frösäng, intill livsmedelsbutiken.
Ingång till klubblokalen är runt hörnet inne på gården.
© 2014-23 Oxelösunds FilatelistföreningKeywords: Oxelösunds Filatelistförening, Filateliförening, Frimärksklubb, Frimärkssamlare, Oxelösund och Nyköping, Södermanland