Start Verksamhet Mötestider Ungdom Häftessekt.
Stämplar D-län Frimärkets Dag Jubileum Styrelse Kontakt
Mässor Samlar Historik Länkar Arkiv

Arkiv 2020

Här finns material som publicerats på första sidan under 2020.

Inställt klubbmöte

P.g.a. den rådande situationen med Coronaviruset har beslutats att medlemsmötet torsdag den 19 mars är inställt. DE-träffen den 28 mars ställs in och har preliminärt nytt datum den 9 maj. Mer information om övrig verksamhet kommer.
Publicerad: 2020-03-16

Årsmöte 2020

Årsmötet genomfördes planenligt den 6 februari. Som vanligt en lugn tillställning där styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna året och ledamöter och övriga funktionärer valdes helt enligt valberedningens förslag.

Till ny ordförande valdes Anders Axelsson efter avgående Åke Karlsson, som redan i höstas meddelat sitt beslut att inte ställa upp till omval. Thomas Kinell och Per-Åke Norberg framförde tacktal för allt arbete Åke lagt ned under sina 33 år som ordförande.
Lista över ledamöter/funktionärer (PDF)
Publicerad: 2020-02-08

God fortsättning på det nya frimärksåret!

Hoppas att helgerna varit trevliga! Snart startar vårsäsongen och då finns det alltid något att se fram emot.

Lördagen den 29 februari är det dags för Torshällaklubbens populära frimärks- och vykortsmässa, se mässor och evenemang. Och lördag den 28 mars anordnar vi en träff i vår klubblokal för stämpelsamlare från D och E län.

Årsmötet kommer att hållas den 6:e februari. Info om auktioner och extraträffar utöver ordinarie mötesprogram kommer här på hemsidan när beslut om dessa har träffats.
Publicerad: 2020-01-03

Cirkulationsverksamheten

Inför vårsäsongen vill Per-Åke gärna ha påfyllning med urvalshäften till cirkulationsverksamheten.

Medlemsavgiften för 2020

Avgiften är oförändrat 150 kr och skall vara betald senast den 29 februari. Föreningens Bankgiro: 234-2525. Glöm inte att ange namn eller medlemsnummer.
Publicerad: 2020-01-03

Arkiv -huvudsida.