Oxelösunds Filatelistförening
Start Verksamhet Mötestider Ungdom Häftessekt.
Stämplar D-län Frimärkets Dag Jubileum Styrelse Kontakt
Mässor Samlar Historik Länkar Arkiv

Arkiv 2016

Här finns material som publicerats på första sidan 2016.

Mötesprogram våren 2017

Datum för vårens möten är klara och torsdagen den 12:e januari drar vi igång verksamheten med ungdomsavdelningen kl 17.00 och kl. 19.00 är det dags för vuxenavdelningen. Häftessamlarna har sitt första möte torsdagen därpå, den 19:e januari. Alla vårens mötestider hittar du här.

Jul och Nyår

Vi närmar oss jul och nyår med det sedvanliga uppehållet i förenings verksamhet. Förhoppningsvis ger helgdagarna någon extra tid att se över våra frimärks- och vykortssamlingar. Kanske att även montera några häften till cirkulationsverksamheten. God Jul och Gott Nytt År.

Utbildning

Under hösten har medlemmar från klubben deltagit i en filatelistiskt utbildning tillsammans med Norrköpingsklubben. Läs mer och bilder

Utbildning

Under hösten har klubbens medlemmar möjlighet delta i en filatelistiskt utbildning tillsammans med Norrköpingsklubben. Välrenommerade föreläsare kommer att förmedla sina kunskaper inom respektive område. Utbildningen sker vid tre tillfällen på lördagar under hösten.

Höstsäsongen i full gång

Med start en 25 augusti är vi nu igång med höstens verksamhet och alla avdelningar har haft sina första möten för säsongen. Som vanligt träffas vi på torsdagskvällar. Omväxlande huvud- och ungdomsavdelningen jämna veckor och häftessamlarna udda veckor. Alla höstens möten hittar du här.

Sommaruppehåll

De sista mötena för säsongen har hållits. Vi har haft totalt 27 möten/sammankomster under våren, nio i vardera huvudföreningen, ungdomssektionen och häftessektionen.

Föreningens möten hösten 2016

Dagar för höstens möten är beslutade och torsdagen den 25:e augusti drar vi igång höstens verksamhet med ungdomsavdelningen kl 17.00 och kl. 19.00 är det dags för vuxenavdelningen. Häftessamlarna har sitt första möte torsdagen därpå, den 1:a september. Alla höstens mötestider hittar du här.

Frimärksurval

Vi har stor efterfågan på urvalshäften, förutom i vår egen klubb även från andra klubbar i vårt närområde. Det är därför attraktivt att montera urval för försäljning. Vår cirkulationsföreståndare Per-Åke tar emot och från honom kan du få tag I cirkulationshäften.

Frimärken på Slottsvakten

Föreningen deltar i en utställning i Kulturhuset Slottsvakten i Nyköping den 7-8 maj.

Föreningen "rullar upp"

Föreningen har skaffat en s.k. Rollup. Du kan läsa om den och se hur den ser ut här.

Frimärkets Dag 2016

Frimärkets dag 2016 firades den 19 mars och klubben hade som vanligt öppet hus. Läs mera här.

Årsmöte

Föreningens årsmöte hölls med sedvanlig stor medlemsuppslutning, den 11 februari 2016 i klubblokalen på Alstigen 10.

Arkiv -huvudsida.
© 2014-22 Oxelösunds FilatelistföreningKeywords: Oxelösunds Filatelistförening, Filateliförening, Frimärksklubb, Frimärkssamlare, Oxelösund och Nyköping, Södermanland